Schrijven met Sciencefiction-software

Alle trainingen op deze site leren je beter te schrijven - behalve deze. Want Schrijven met Sciencefiction-software biedt je een sluipweg, een methode om het zware schrijfproces te versimpelen.


Download deze gratis training en je ontdekt hoe je je schrijftempo op kunt voeren en het aantal fouten terug kan brengen, met enkele digitale duwtjes in de rug. En o ja: zo'n zelfde duwtje helpt ook tegen een gebrek aan zelfdiscipline. 

In 5 stappen naar een Beter Blog

Vandaag begin jij aan je blog. Een blog dat prettig leesbaar is, maar natuurlijk ook informatief. Want in die 600 woorden deel je jouw unieke kennis, geef je de lezer een korte rondleiding in jouw hoofd. Een rondleiding die uitnodigt tot meer.


Een goed plan! Maar... lezers zijn niet verplicht om je blog uit te lezen. Wat als ze halverwege blijven steken? Dan heeft jouw hoofd definitief afgedaan. In dit e-book leer ik je hoe je dit kunt voorkomen. Met de cliffhangertest.

Schrijven met Beloftes

Training Schrijven met Beloftes

Stel, je hebt deze training gevolgd en je mailt me een tekst. Een tekst die je zelf hebt geschreven aan de hand van je nieuwe inzichten. Zit je dan met samengeknepen billen te wachten op mijn oordeel?


Het antwoord luidt: nee. Want dat oordeel heb je zelf al kunnen vellen. Deze training leert je namelijk niet alleen om je lezers voortdurend enthousiast te houden, hij leert je ook criteria waarmee je je teksten kunt beoordelen. Dus aan het eind van de training heb je mij helemaal niet meer nodig.


Persoonlijk coachingstraject

Kijk eens naar de mensen om je heen. In de trein, in de kantoortuin, of bij de kassa van de supermarkt. Denk je dat hun leven in de komende tien weken totaal zal veranderen? Hoogstwaarschijnlijk niet. 


Maar hoe zit dat met jou? Wat als jij je vandaag opgeeft voor persoonlijke schrijfcoaching? Dan ben jij binnen tien weken ingewijd in enkele essentiƫle schrijfprincipes, principes waar ze in die trein, kantoortuin of supermarkt nooit van hebben gehoord. Dus ben jij over 70 dagen een veel betere schrijver. Gegarandeerd!Algemene voorwaarden