Online training

Schrijven met Beloftes

Schrijven met Beloftes

Schrijven met 1 simpel trucje


Jij schrijft teksten. Misschien omdat je daar zin in hebt, maar misschien ook omdat je collega's dit aan je hebben gevraagd. Of omdat je baas dit heeft bepaald.


En dus heb je een probleem. Natuurlijk, je kunt schrijven, maar.... kun je ook schrijven? Brengen jouw teksten je boodschap duidelijk over en zijn ze boeiend om te lezen? Of zullen je collega's er niet eens aan beginnen? En die baas al helemaal niet?


Kun jij dit lezen, maar... weet je niet zeker of je werkelijk kunt schrijven? Zie dit dan als een 112-training. Want geloof het of niet: goed schrijven is een kwestie van een simpel trucje. Pas dat consequent toe, en je teksten stijgen ver uit boven die van alle zakelijke schrijvers. 


Je hoort er meer over in  video hieronder:

3 redenen om vandaag te beginnen:

Schrijven met Beloftes

Voortaan houd jij de lezer nieuwsgierig. Met iedere alinea, iedere zin en ieder woord.

Schrijven met Beloftes

Jij leert de twee belangrijkste woorden voor iedere schrijver  - woorden die bijna niemand kent

Schrijven met Beloftes

Dadelijk kun jij je teksten zelf beoordelen. Deze training biedt je namelijk een analysemethode. 

En er is meer:

  • Direct na je bestelling ontvang je een inlogcode. Vanaf dat moment kun je alle 14 lessen volgen met een kop koffie achter je computer, of op de bank met je tablet. Als je de stof van de les nog eens na wil kijken, kan dat met de bijgeleverde ebooks.
  • Het medium video is heel geschikt om voorbeelden te laten zien uit de praktijk. Zo analyseren we tientallen artikelen uit tijdschriften: wat zijn de positieve en negatieve punten?
  • Je leert een methode om je eigen teksten te analyseren, op basis van objectieve criteria. En alles wat je daarvoor nodig hebt, is een setje markeerstiften.
  • Heb je de training afgerond? Dan begint het echte werk: met behulp van de nieuwe inzichten schrijf je een tekst, die mail je naar mij. Vervolgens bespreken we die in een Skype- of Zoomsessie van een half uur, onder het genot van een kop koffie. En met die koffie erbij loopt dat half uur meestal uit…

Eerst zien, dan geloven?

Voordat ikzelf een online training koop, wil ik eerst een les kunnen volgen. Heb jij dat ook? Dan is hier alvast les 11. De centrale vraag: hoe schrijf ik spannende zinnen?